Princess Yachts West Sweden

GREVE MARINA

KONTOR, UTSTÄLLNING, SERVICE & MARINA

Princess Yachts Danmark har kontor, service och båtplatser i Greve Marina (Hundige Havn) ca 20 km söder om Köpenhamn.

Vi har cirka 50 egna båtplatser, där vi kan erbjuda sommar- och/eller vinterplatser upp till 85 fot. Bryggorna och delar av hamnen har videoövervakning 24 timmar om dygnet, och det finns 2x 13 ampere eluttag per båt med eget el-kort, så du kan ha gott om el ombord. Hamnen är godkänd som A-hamn, vilket innebär att du kan stanna i vattnet året runt i en skyddad miljö.

Princess Yachts Danmark är en distributör för Princess Yachts sedan 1995, så nya och begagnad Princess är alltid till salu i hamnen för visning och provning. Om du vill sälja din båt kan vi också hjälpa till med detta och din båt kommer att vara i optimal exponering i hamnen.

Du måste ha gjort reparation eller service på båten, har vi vår egen service vagn med John Pedersen som primär mekaniker, han har mer än 10 års erfarenhet av service och reparation och service av Princess och andra båtar.

Bryggorna är flytande pontoner med Y-bomber som sitter upp till 85 meter på de största platserna. Hamnen ligger som en del av Greve Beach Park med finaste sandstrand på ena sidan av hamnen på sommaren, och vinterbadklubb med bastu på vintern.

Det finns en året runt restaurang i hamnen och sommarkiosken tillsammans med en aktiv seglingsklubb. Segelklubben är bland annat känd för att vara skicklig till att utveckla unga talanger, och de har gratis erbjudanden som kajakutlåning och andra aktiviteter för medlemmarna.

Ring eller maila oss och vi hjälper dig med allt du behöver.

  • Lyftkapacitet 23 ton
  • Servicebil
  • Verkstad och rekonditioneringsavdelning
  • Efterinstallationer
  • Hejren 11, 2670 Greve, Danmark
  • +45 70268484
" Vi supportar våra kunder – även helger och semestertid! "
The requested RSS feed is empty.

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra av Dig!