Princess_Logotype_White_309x60

R35

PRINCESS R35

Provokativ, trendsättande, spännande — 35ft lång, helt i kolfiber, V8-motorer och med en imponerande toppfart på 50 knop — lanseras den mycket efterlängtade, helt nya R Class.

Princess Yachts är stolta över att ha samarbetat med BAR Technologies och Pininfarina för att skapa en helt ny båttyp till marknaden med det senaste inom avancerad teknik och marindesign. Den helt nya R Class kommer att ha det unika Princess Active Foil System (AFS) och leverera den snabbaste och mest effektiva Princessupplevelsen hittills. Den slående exteriören reflekterar en av de mest tilltalande och innovativa designer som varvet någonsin har skapat och omsluter en rymlig kabin. Med ett välutrustat pentry och soffa, med den extra flexibiliteten att konvertera till en generös dubbelbädd med ett eget badrum.

Denna banbrytande nya yacht förblir en Princess med samma nivå av komfort, praktiska egenskaper och sjöegenskaper som finns på alla Princess yachts i kombination med det senaste designtänkandet från Princess Design Studio och progressiv prestanda.

Den helt nya R35 – en helt ny yachtklass.

" The 50-knot R35 isn’t just the fastest Princess yet, it’s also the most radical thanks to a state-of-the-art active foiling system. "
Jack Haines, Motor Boat & Yachting


L.O.A. 10.89 m (35′ 9″)
Bredd 3.27 m (10′ 8″)
Djup, ca 0.76 m (2′ 6″)
Deplacement (light ship)* 4.5 T
Deplacement (half load)* 5.9 T
Bränslekapacitet 600 L
Vattenkapacitet 140 L + 36 L
Holdingtank 80 L
Produktionsår 2019 – …


2 i bäddbar salong
1 WC

2x Volvo Petrol V8 (2 x 430 hk)
† Toppfart 48-50 kn


* Deplacementen beräknas med halvfulla fulla tankar, men utan installerad extrautrustning, annan utrustning eller något manskap ombord.

† Fart och räckvidd är uppskattade på en båt med standardutrustning och varierar beroende på skrovets renhet, akterdrevets skick, last, vatten- och lufttemperaturer, sjöförhållanden och andra faktorer. Uppskattningar ges därför i god tro men utan garanti eller några förpliktelser oss oss eller Princess Yachts Limited.

Bild och ritningsmaterial på webbplatsen kan ha viss valfri extrautrustning installerad. Specifikationer kan ändras när som helst utan föregående meddelande, och utan någon skyldighet att meddela om detta.

VIDEO & FOTON

REKOMMENDERADE TILLBEHÖR

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra av Dig!