Princess_Logotype_White_309x60

Y95

PRINCESS Y95

Flaggskeppet i Y Class-serien, den helt nya Y95, har utformats med betoning på prestanda och inspirerande styling. Med den senaste skrovformen och en effektiv vågklyvande stäv, ger klassledande sjöegenskaper med hastigheter upp till 26 knop. Med ett rymligt garage och nedsänkbar badplattform och möjligheten till en strandklubb, garanteras maximal upplevelse av havet. Hennes utvecklade yttre styling har de längsta och mest expansiva skrovfönstren som någonsin har installerats på en Princess-yacht, medan de rymliga boendeutymmena är jämförbara med större yachter.

Layoutalternativen är konfigurerbara och ett nytt interiördesignspråk väntar, med vägledning från din egen Princess Design Consultant för att hjälpa till att definiera din vision. Med en inre volym som är jämförbar med en Princess M Class, ligger masterkabin med takfönster på huvuddäck och kompletteras på nedre däck med ytterligare fyra välutrustade gästkabiner med eget badrum. Hennes generösa besättningsboende inkluderar en kaptenskabin med dubbelsäng eget badrum.

L.O.A. (inkl pulpits) 95ft 6in (29.1m)
Bredd 22ft 3in (6.77m)
Djup vid full last, ca 6ft 5.5in (1.97m)
Deplacement* 102,5 T
Bränslekapacitet 13400 L
Vattenkapacitet
(inkl varmvattenberedare)
1800 L
(inkl 205L)
Holdingtank 720 L


GÄSTER
10 personer i 5 dubbelkabiner med eget WC
Dagtoalett

BESÄTTNING
3 x besättning i 2 kabiner med eget WC akterut

2x MAN V12 2000 (2 x 2000 hk)
† Toppfart 23-25 kn


* Deplacementen beräknas med halvfulla fulla tankar, men utan installerad extrautrustning, annan utrustning eller något manskap ombord.

† Fart och räckvidd är uppskattade på en båt med standardutrustning och varierar beroende på skrovets renhet, akterdrevets skick, last, vatten- och lufttemperaturer, sjöförhållanden och andra faktorer. Uppskattningar ges därför i god tro men utan garanti eller några förpliktelser oss oss eller Princess Yachts International plc.

Bild och ritningsmaterial på webbplatsen kan ha viss valfri extrautrustning installerad. Specifikationer kan ändras när som helst utan föregående meddelande, och utan någon skyldighet att meddela om detta.

Kontakta oss för full utrustningslista.

[/ut_one_third_last]

VIDEO & FOTON

The requested RSS feed is empty.

REKOMMENDERADE TILLBEHÖR

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra av Dig!