SKEPPAREXAMEN PÅ VINDÖN

Vi vänder oss till nya och framtida kunder och erbjuder en skräddarsydd utbildning här på Vindön som ger Skepparexamen (numera kallad Fartygsbefäl Klass 8). Vi är glada över att kursen hålls av Jörgen Emanuelsson från Kustens.se som är mycket pedagogisk och van att utbilda vuxna som inte suttit i skolbänken på länge. Kursen tar fyra dagar uppdelat på två helger.

Dag 1 och 2:
Sjömanskap och navigation

Dag 3:
Radar, brand och sjösäkerhet

Dag 4:
Repetition och tentamen

Ett perfekt tillfälle för dig, nära och kära att tillsammans fördjupa era kunskaper under några inspirerade dagar tillsammans. Är ni sex personer eller fler kan ni boka in era egna kursdatum om så önskas. Kontakta oss gärna för mer information.

Vi ses på Vindön!

DATUM

Lördag 14 mars
Söndag 15 mars
Lördag 4 april
Söndag 5 april

PRIS

Totalpris per person 12.625 SEK inkl alla avgifter och kursmaterial
(8.850 SEK för utbildningen och 1.250 SEK för kursmaterial + moms)

PLATS

Vindön 434, 473 91 Henån

INTRESSEANMÄLAN

Er intresseanmälan kommer vidarebefordras till Jörgen Emanuelsson på Kustens.se som kommer kontakta er för eventuella frågor och slutlig anmälan.

Namn (obligatorisk)

E-mail (obligatorisk)

Telefon

Adress, postadress och ort

Nuvarande båtmodell

Hemmanhamn

Jag funderar på att byta till

Meddelande

Vi vill gärna hålla kontakten med dig angående din båt, våra senaste erbjudanden och inbjudningar till evenemang och båtutställningar, samt de produkter och tjänster som finns tillgängliga från oss. Vi kommer aldrig sälja dina uppgifter och kommer att hålla dina uppgifter säkra. Om du samtycker till att vi kontaktar dig för detta ändamål, markera de relevanta rutorna för att välja de kanaler genom vilka du önskar få information från oss. Du kan när som helst uppdatera dina önskemål genom att maila info@princessyachts.se.
PostE-mailSMSTelefon

VIDEO & FOTON

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra av Dig!